Нашият уебсайт използва "cookies" ("бисквитки") за защита от крос-сайт заявки чрез преправяне ( Cross-site request forgery ). С ползването на уебсайта от Ваша страна, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност ( Privacy Policy ) Разбрах
Реализирани проекти
КЪЩА
Район
кв. Симеоново
Етап на застрояване
Акт 16
Тип имот
Къща
Статус
Продадена
Информация
Технически параметри
Район
Галерия

Къщата се намира в квартал Симеоново, в близост до пътя за Бистрица, в подножието на Витоша и има прекрасна гледка към цялата софийска равнина. Улица "Зелен Бор" е разположена на югозапад от парцела, образувайки границата между жилищния квартал "Симеоново" и гората на парка "Витоша".

Теренът се характеризира с известно изместване, оформено с помощта на каскадна опорна стена, издигната с храсти и трайни насаждения. Разликата в нивото е използвана умело по отношение на архитектурния дизайн, оформяйки подхода към сградата посредством дъгообразно стълбище, заобиколено от водни съоръжения - водопад, фонтан и езеро.

Системата за автоматично управление на работата на водните инсталации, напояването на тревата и капковото напояване на храстите се инсталира на тревните площи и във водните съоръжения. Старият бял бор, който расте в двора, също е запазен по време на строителството.

Къщата е продадена през 2013 година.

На парцел от 1135 м2 е построена еднофамилна къща с 2 гаража и къща за иконом с обща площ 841 м2.

Имотът се състои от две сгради:
триетажна къща с мазе, с обща РЗП 769 м2,
малка двуетажна сграда с обща площ 72 м2, разположена в западния ъгъл на двора, близо до входа.

В малката сграда са разположени двоен гараж на горното ниво и жилища за хората, които се грижат за къщата, с две стаи и баня, разположени на по-ниско ниво.

Гаражът с обща площ 72 кв. м., разположен в западния ъгъл на двора, в близост до входа, включва двоен гараж в горното ниво (площ от 36 кв. м.) и квартири за лицата, които се грижат от къщата, състояща се от две стаи и баня с една и съща площ.