Нашият уебсайт използва "cookies" ("бисквитки") за защита от крос-сайт заявки чрез преправяне ( Cross-site request forgery ). С ползването на уебсайта от Ваша страна, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност ( Privacy Policy ) Разбрах
Реализирани проекти
РАКОВСКИ 90
Район
София
Етап на застрояване
Акт 16
Тип имот
Офис сграда
Статус
Продадена
Информация
Технически параметри
Район
Галерия

Прекрасната сграда е напълно ремонтирана от "Рапид", създавайки два нови етажа под покрива, ресторант в сутерена и нов асансьор на парцел от 604 м2 и обща площ от около 20 кв.м. 1230 м2. Къщата се намира точно пред Националната опера в София, близо до катедралата "Александър Невски".

Конфигурацията и състоянието на тази сграда прави този имот много ефективен и атрактивен по отношение на търговския потенциал. Със запазването на външния архитектурен облик и преразпределянето на вътрешното пространство чрез обновяване тази сграда може да бъде адаптирана за различни цели: жилищен, финансов център, представителства на голяма или средна международна компания, като всяко от тези възможни начини на ползване на сградата е съобразени със спецификата на тази част на града.