Нашият уебсайт използва "cookies" ("бисквитки") за защита от крос-сайт заявки чрез преправяне ( Cross-site request forgery ). С ползването на уебсайта от Ваша страна, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност ( Privacy Policy ) Разбрах
Реализирани проекти
Търговски център
Район
София
Етап на застрояване
Инвестиционен проект
Тип имот
Търговски център
Статус
Продаден
Информация
Технически параметри
Район
Галерия

На парцел от 15 000 м2 до METRO CASH & CARRY, с лице към "Цариградско шосе" - най-високият път до Пловдив / Истанбул, се планира изграждането на триетажен търговски център - МАГАЗИН СОФИЯ, подова площ от около 22 830 м2 и подземен паркинг за 378 автомобила.

Мястото се отличава с най-голяма гъстота на движение, поради изхода на магистралата до Пловдив/Истанбул, в близост до кварталите Младост и Дружба - с приблизително 450 000 живущи, летище София, Международния изложбен център и METRO CASH & CARRY.

Този проект бе продаден на български търговец на едро.

Разпределение на пространството:

Приземен етаж от 7,180 м2, втори и трети етаж - 7,800 м2, от които 8,000 м2 за отделни магазини и бутици и 10,000 м2 като "магнит" за обзавеждане на дома, разположени на трите етажа - на противоположния "полюс" на METRO ГОЛЯМ МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБИ НА ЕДРО.


Този търговски център ще включва отдели за текстил, обувки, играчки, козметика, електроника и редица кафенета и ресторанти.